Team Dripa

– med drive og passion!

Lydia Nyborg

Indehaver

Lydia er den fødte formidler! Hun elsker at holde workshops, lave sidemandsoplæring og komme med kreative idéer og løsninger der får budskaberne ud. Med en bred viden indenfor strategisk kommunikation og online markedsføring bliver der ofte tænkt store tanker og set på tingene fra oven, inden den endelige plan lægges. Lydia har specialiseret sig indenfor Facebook- og Instagram-markedsføring, men kan rådgive på tværs af platforme.

Frederik Beier

Webudvikler

Frederik er teknisk dygtig og kreativt tænkende! Han står for meget af det tekniske bag hjemmesider lavet og hostet af Dripa. Udover at være knivskarp til WordPress og SEO er han også en haj indenfor automatisering på tværs af platforme (også kaldet marketingautomation) og certificeret MailChimp-partner. Ved siden af sit store engagement i Dripa, arbejder Frederik med influencer marketing og bloggere –  se mere på hans hjemmeside her.

Lone Labich

Administrativ medarbejder

Lone skaber ro og orden på skrivebordet! Hun er ansat i fleksjob som administrativ medarbejder. Udover at skabe struktur og fjerne papirbunker, så er det takket være Lone, at blomsterne har vand, at opvaskemaskinen bliver tømt og måske vigtigst af alt – at der er kaffe på kanden!

Øjvind Johansen

Grafisk designer

Manden med den kreative kasket! Øjvind har arbejdet med grafisk design og kommunikation gennem snart 30 år og stiller glad op når der skal udarbejdes logo, ny visuel identitet eller større grafiske projekter til online eller offline brug.
Øjvind har en imponerende portefølje og altid et godt råd og en kreativ løsning lige ved hånden.

Jonas Legarth

Fotograf

Jonas er dedikeret stillfotograf som vi låner af Instafilm – vores super seje naboer, som i øvrigt også hjælper med videooptagelser og filmproduktion! Jonas rykker ud når der skal tages fotos til fx sociale medier, hjemmesider eller tryksager.
Med et kamera i hånden har Jonas en fantastisk evne til at fange øjeblikket og  til at få produktbillederne til at stå knivskarpt! Se eksempler på hans egen hjemmeside her.