Team Dripa med masser af drive og passion

Velkommen til teamet bag Dripa. Her kan du møde hver enkelt og læse meget mere om netop de kvalifikationer, der summer op og skaber dynamik og helhed i Dripa som marketingvirksomhed.

Har du brug for direkte kontakt til en medarbejder, finder du kontaktinformation på hver især herunder.

Lydia Nyborg, Dripa
Lydia Nyborg
Kreativ formidler og indehaver af Dripa

Lydia elsker workshops, 1-1 sparring, sidemandsoplæring og kreative løsninger, der sikrer, at budskaberne når ud og frem.

Med masser af drive og passion, har Lydia en både dyb, indgående og vidtrækkende viden om strategisk kommunikation og online markedsføring med speciale i kommunikation, annoncering, målgrupper og datahåndtering på sociale medier. 

Send en mail på lydia@dripa.dk
eller giv et kald på +45 61 72 69 74

Mie Skougaard
Mie Skougaard
Kommunikation og marketing

Oplever du Mie arbejde, så hører du straks hurtige computertaster, ser en blok som hendes sidemand og oplever et smilende menneske.

Mie agerer vores projektledende kommunikations- og tekstnørd med stor indlevelse og målgruppeforståelse, så skal du have skabt et forståeligt, værdiskabende og troværdigt brand, teamer vi op med Mie.  

Send en mail på mie@dripa.dk
eller giv et kald på +45 61 10 21 88

Melanie Birch
Melanie Birch
Grafik og kommunikation

Melanie er det bedste fra begge verdener – både når det gælder det kreative og strukturerede.

Hun er vores eksekverende, kreative grafiker, som samtidig mestrer kunsten i at være ultra præcis og struktureret, så vi undgår for mange korrekturgange. Mangler du derfor en ny, visuel identitet, redesign af logo eller en serie grafikker til dit kommende udsalg, så er det Melanie, du bliver koblet op på.

Send en mail på melanie@dripa.dk

Lone Labich
Lone Labich
Administrativ medarbejder

Lone har mange års erfaring med administrative opgaver og elsker at skabe ro og orden på skrivebordet! Og så sørger hun for alt det som “ingen ser” – med mindre det mangler!

Send en mail på lone@dripa.dk

Anne-katrine Pedersen
Anne-katrine Pedersen
Administrativ medarbejder

Anne-katrine (Anne eller AK i daglig tale) kaster om sig med tal, afstemmer og sender løn afsted til os andre. Når hun laver estimater, som senere afstemmes, hører vi en ”yes”, når hun veltilfreds fortæller, at estimatet ikke var langt fra realiteten.

Send en mail på anne-katrine@dripa.dk