Team Dripa med masser af drive og passion

Velkommen til teamet bag Dripa. Her kan du møde hver enkelt og læse meget mere om netop de kvalifikationer, der summer op og skaber dynamik og helhed i Dripa som marketingvirksomhed.

Har du brug for direkte kontakt til en medarbejder, finder du kontaktinformation på hver især herunder.

Lydia Nyborg, Dripa
Lydia Nyborg
Kreativ formidler og indehaver af Dripa

Lydia elsker workshops, 1-1 sparring, sidemandsoplæring og kreative løsninger, der sikrer, at budskaberne når ud og frem.

Med masser af drive og passion, har Lydia en både dyb, indgående og vidtrækkende viden om strategisk kommunikation og online markedsføring med speciale i kommunikation, annoncering, målgrupper og datahåndtering på sociale medier. 

Send en mail på lydia@dripa.dk
eller giv et kald på +45 61 72 69 74

Melanie Birch
Melanie Birch
Grafik og kommunikation

Melanie er det bedste fra begge verdener – både når det gælder det kreative og strukturerede.

Hun er vores eksekverende, kreative grafiker, som samtidig mestrer kunsten i at være ultra præcis og struktureret, så vi undgår for mange korrekturgange. Mangler du derfor en ny, visuel identitet, redesign af logo eller en serie grafikker til dit kommende udsalg, så er det Melanie, du bliver koblet op på.

Send en mail på melanie@dripa.dk
eller giv et kald på +45 60 53 11 84

Lone Labich
Lone Labich
Administrativ medarbejder

Lone har mange års erfaring med administrative opgaver og elsker at skabe ro og orden på skrivebordet! Og så sørger hun for alt det som “ingen ser” – med mindre det mangler!

Send en mail på lone@dripa.dk