Elate Women's Body Transformation

Fordoblede budgettet og fik 300% flere kunder med annoncering på Facebook

Elate tilbyder online coachingforløb med fokus på kost og træning til kvinder, der ønsker at tabe sig i vægt. En velfunderet forretning i Irland med Facebook som sin primære markedsføringskanal. Facebook-siden bruges til at dele generel information og kunderne hentes udelukkende vha. Facebook-annoncering.

Det handler som altid om at følge med, hvis man skal bibeholde et godt flow af leads fra Facebook, som er under konstant udvikling!

I samarbejdet med Elate fungerer Dripa som sparringspartner og tovholder mhp. løbende optimering af Elate’s Facebook-markedsføring. Her holder vi et konstant og skarpt fokus på at udnytte databaserede målgrupper, sikre tracking af relevant data, tilpasse indholdet og ikke mindst at holde godt øje og justere undervejs.

Og ja … det må siges at have virket!

I løbet af de første 3 måneder fordoblede Elate annoncebudgettet og omsætningen steg markant. Efter 6 måneder er antallet af kunder steget med over 300%.

I dag er der er ansat nye medarbejdere – både til håndtering af leads og til online coaching, kostvejledning mm. Og mere nyt er på vej…

Daniel Meany fra Elate

If you know you can reach more people then absolutely reach out to Dripa

”If you are looking for help in the area or if you know, you can do better, spend your budget better or if you know you can reach more people then absolutely reach out to Dripa. I highly recommend it”

Daniel Meany
Indehaver, Elate – Women’s Body Transformations