Det siger kunderne om samarbejdet med Dripa

Slutfasen i ethvert projekt, et kursus, en workshop eller en sparringssession er altid spændende, når opgaven er udført og målscoren står bøjet i neon. Og her har vi kun gode erfaringer, når vi ved, at det tætte og nære samarbejde har fungeret optimalt. Helt i Dripas ånd. Det er nemlig grundstenen for succes, stærke resultater og ikke mindst fundamentet for den kundetilfredshed, som er alfa omega for os.

Hør selv, hvad Dripas kunder har opnået af resultater og hvordan de oplever at arbejde sammen med os omkring alt fra online marketing, branding og digital annoncering til målgruppeafgrænsning, rækkevidde og synligt nærvær på sociale medier.

Daniel Meany

If you know you can reach more people then absolutely reach out to Dripa

”If you are looking for help in the area or if you know, you can do better, spend your budget better or if you know you can reach more people then absolutely reach out to Dripa. I highly recommend it”

Daniel Meany
Indehaver, Elate – Women’s Body Transformations

En awesome dag med masser af grin og ny viden om målgrupper på Facebook

Vi havde fornøjelsen af Lydias nærværende person ifb. med en intern workshop, hvor omdrejningspunktet var udarbejdelse af og strategisk brug af målgrupper på vores Facebook kanal.

Lydia lyttede til vores behov og rammesatte workshoppen herefter. Hun gjorde sin research inden workshoppen, hvilket betød, vi under workshoppen arbejde med elementer, der var direkte overførbare til vores eksisterende Facebook og som understøttede vores igangværende markedsføringsindsats. Hun hjalp os endvidere med overflytning af ejerskab og bekræftelse af domæne. Tak for en awesome dag med masser af grin og ny viden!

Lea Simone Pedersen
Kommunikationsmedarbejder, House of Code

Lean Simone Pedersen
Henrik Karmisholt

En vigtig samarbejdspartner, når vi skal brande vores virksomhed på Facebook

Vi er utrolig tilfredse med den hjælp vi har fået af Dripa.
Lydia er et meget professionelt og passioneret menneske som virkelig forstår at komme hele vejen rundt om vores virksomhed. Lydia har øget vores kendskab til Facebook og er en vigtig samarbejdspartner for os, når vi skal brande vores virksomhed.

Henrik Karmisholt
Driftschef, FysioDanmark Odense og Assens

En unik evne til at forklare de komplicerede ting, så man nemt kan forstå det

Jeg er rigtig glad for at samarbejde med Lydia. Som person er hun altid imødekommende, arbejdsom og rar at samarbejde med. Det jeg især sætter pris på er, at hun virker til at brænde ligeså meget for at det skal gå os godt, som vi selv gør og så har hun en unik evne til at forklare de komplicerede ting på en måde, så man nemt kan forstå det og huske det.

Efterfølgende har jeg ikke haft lyst til at slippe Lydia som sparringspartner på SOME, så jeg har stadig kontakt til hende når jeg har brug for sparring eller hjælp.

Linda Nielsen
Marketingansvarlig, Lotus Heating Systems

Linde Nielsen
Camilla Roed Hollensen

Facebook marketing er ikke længere farligt og mystisk, men sjovt og ligetil

Lydia forstår at gøre Facebook håndgribeligt ved at sætte sig i mit sted og give mig værktøjer jeg kan bruge med det samme. Facebook marketing er ikke længere farligt og mystisk – det er sjovt og ligetil!

Camilla Roed Hollensen
Marketingkoordinator

Mange brugbare input til optimering af lavthængende frugter på vores Facebook

Lydia er en meget dygtigt person indenfor sit felt og leverer budskaber på en fantastisk motiverende, enkel, overskuelig og forståelig måde til glæde for os alle i kæden.

Derudover laver hun enkle og meget brugbare guidelines. Sammen med Lydia tog vi næste step i forhold til at ensrette vores visuelle udtryk på alle Land & Fritid Facebook sider med respekt for at vi samtidig ønsker at den lokale forankring skal komme til kende på de lokale sider.

Vi har alle i Land & Fritid kæden nydt godt af dine mange brugbare input til optimering af lavt-hængende frugter på vores Facebook sider.

Charlotte Jørgensen Thoft-Christensen
Marketingchef, Land & Fritid

Charlotte Toft Christensen