Workshop

Ønsker du tilbud på en skræddersyet workshop?

prikker 3

Workshop – tilpasset jeres behov

Det kan være svært at vide hvor man skal starte og slutte henne når det kommer til markedsføring på de sociale medier. Mulighederne kan synes enorme (det er de også). Det nemmeste bliver derfor at gøre som man plejer, vel vidende at man måske kunne opnå bedre resultater hvis man satte sig lidt ind i alternative muligheder. Men hvornår får man det lige gjort, hvem skal gøre det, og hvad så med alle de andre opgaver der ligger på skrivebordet?

Det er en udfordring jeg har set hos rigtig mange virksomheder.

Derfor tilbyder jeg at komme ud og give jer en skræddersyet workshop, som er tilpasset præcis jeres behov. 

Måske er I allerede godt igang med annonceringen på fx Facebook eller LinkedIn, men føler ikke at I får de resultater I havde ønsket? Måske er jeres opslag altid “hovsa-løsninger”, fordi I mangler en klar strategi og handleplan for hvordan I skal bruge de sociale medier og skabe det gode indhold? Måske er det en kombi eller noget helt tredie. Uanset hvad, så tilpasser vi undervisningen til det I har behov for.

Alt afhængig af hvor I er i processen kan en sådan workshop tage fra et par timer til en hel dag, og i nogle tilfælde giver en faciliteret proces over nogle uger bedst udbytte.

Ønsker du et tilbud eller en snak om en workshop til netop jeres virksomhed?