En anderledes konsulent

I en tid hvor alt flere virksomheder bruger sociale medier som kommunikationskanal, er behovet for en strategisk tilgang og fokus på loyalitetskabende markedsføring stigende.

Som kommunikations- og marketingkonsulent hjælper jeg virksomheder som ønsker at komme godt fra start (eller godt videre) med de sociale medier.

Det var der ikke meget “anderledes” i… Nå men lad mig fortsætte…

Som person besidder jeg et enormt drive og er meget passioneret omkring alt hvad jeg giver mig i kast med – og sådan fik firmaet sit navn, dripa!

Jeg er af natur ærlig, nede på jorden og fyldt med omtanke. Det må være det tætteste på en garanti for at din virksomhed er i gode hænder, jeg kan give.

Min baggrund og tilgang til at hjælpe er anderledes end de fleste indenfor feltet af “online-markedsføring-specialister”, som må siges at være noget af en broget forsamling efterhånden. Af uddannelser kan jeg vinge Socialrådgiver, Diplomfag i ledelse, Web Marketing Manager og Strategisk Kommunikation af – krydret med diverse ekstra kurser og oplæring indenfor brugen af sociale medier.
Jeg har beskæftiget mig med salg, markedsføring og kommunikation altid – uanset titel. Og de seneste 4-5 år har det været koncentreret omkring online markedsføring.

Min tilgang til området er præget af min helt grundlæggende forståelse for, og passion for mennesket.

Sammen med dygtige samarbejdspartnere indenfor feltet kan jeg faciltiere hele processen og de mange forskellige aspekter der ligger i online markedsføring.

Sagt med andre ord – der hvor mine spids-kompetencer slipper op, kender jeg pålidelige folk, som støder til, så vi får din virksomhed sikkert videre i verdenen af online muligheder.

De bedste hilsner

Lydia Nyborg