Hvem, hvad og hvorfor?

Ønsker du en uforpligtende snak?

prikker 3

Kommunikation – fra et menneske til et andet

I en tid hvor alt flere virksomheder bruger de sociale medier, hvor ønsket om langsigtede resultater ofte overskygges af presset for at skabe øjeblikkelige salg, og hvor konkurrencen kun stiger, tror jeg at behovet for at finde nye veje til synlighed og salg er stigende. Og en mere strategisk tilgang med fokus på loyalitetskabende kommunikation skal på dagsorden.

Derfor har jeg startet Dripa, hvorfra jeg som ekstern kommunikations- og marketingkonsulent hjælper virksomheder som ønsker en mere langsigtet løsning der giver dem øget synlighed og mere salg både på kort og lang sigt.


Min
mission er at skabe relationer mellem virksomheder og deres kunder. Det gør jeg gennem at sikre at kommunikationen sker i øjenhøjde med modtageren. Og at budskabet er tro mod afsenderens værdigrundlag. Det handler om at formidle – fra et menneske til et andet.

Som person besidder jeg et enormt drive og er meget passioneret omkring mit arbejde. Det er disse to ord som tilsammen danner firmaets navn; Dripa.

Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag baseret på ærlighed, autenticitet og omtanke. Og har en holistisk tilgang til opgaverne. Sammen med en række dygtige samarbejdspartnere inden for web, grafik og tryk kan jeg facilitere hele processen som sikrer den røde tråd i kommunikationen såvel online som offline.

Mit mål er at få alt flere virksomheder til at se værdien af en strategisk tilgang til de sociale medier og opdage hvordan værdiskabende indhold baner vejen for loyale kunder og øget salg. 

De bedste hilsner

Lydia Nyborg Lindkær