Hvem, hvad og hvorfor?

Ønsker du en uforpligtende snak?

Kommunikation – fra et menneske til et andet

I en tid hvor alt flere virksomheder bruger sociale medier som kommunikationskanal, er behovet for en strategisk tilgang og fokus på loyalitetskabende markedsføring stigende.

Derfor har jeg startet Dripa, hvorfra jeg som kommunikations- og marketingkonsulent hjælper virksomheder som ønsker at komme godt fra start (eller godt videre) med kommunikationen på de sociale medier.

Min mission er at skabe relationer mellem virksomheder og deres kunder. Det handler om at formidle – fra et menneske til et andet.


Som person besidder jeg et enormt drive og er meget passioneret omkring alt hvad jeg giver mig i kast med – og sådan fik firmaet sit navn, Dripa!

Jeg arbejder ud fra et værdigrundlag baseret på ærlighed, autenticitet og omtanke.

Sammen med en række dygtige samarbejdspartnere inden for web, grafik og tryk kan jeg faciltiere hele processen som sikrer den røde tråd i kommunikationen såvel online som offline.

Mit mål er at få alt flere virksomheder til at se værdien af en strategisk tilgang til de sociale medier og opdage hvordan værdiskabende indhold baner vejen for loyale kunder – og øget salg. 

De bedste hilsner

Lydia Nyborg