Begrebet alle taler om – Content Marketing

Hvad er det og hvorfor skal vi bruge det?

I bund og grund handler det om at skabe værdi for modtageren. Det kan kobles direkte sammen med det vigtige ord ”hvorfor” – Hvorfor skulle jeg købe din vare og ikke din konkurrents? 
Spørgsmålet skal ikke altid besvares med alle produktets gode egenskaber – men med hvilken værdi den giver brugeren.

Content marketing handler om at inspirere. Det handler om social selling, dvs. om at skabe relationer som en del af salgsprocessen. Det handler om loyalitetskabende markedsføring og om at opbygge relationer der sælger – også på den lange bane.

Du kan for eksempel skabe værdi ved inspirere modtageren med hvordan dine produkter kan bruges. Giv din målgruppe relevante opskrifter hvis du sælger fødevarer, menuforslag hvis du sælger vin, stylingtip hvis du sælger modetøj osv.

Hjælp din målgruppe og netværk igennem diverse udfordringer – så er det dig de tænker på når de skal bruge en leverandør.
Gør din virksomhed interessant og få kunderne til at handle med dig af de rigtige grunde. På den måde får du loyale kunder, som kommer igen.

Opnå størst troværdighed og de bedste resultater med jeres content marketing – brug det i al jeres markedsføring såsom på Facebook, på LinkedIn, på jeres hjemmeside og i jeres trykte materiale. 

Vil du have hjælp med at komme igang og få inspiration til jeres gode indhold?